De ultieme wooninspiratie

Top van Nederlands woondesign aanwezig op Excellent Wonen & Leven Beurs

De top van het Nederlandse woondesign maakt, met hun betoverende en indrukwekkende designwoningen en stands, van de Excellent Wonen & Leven Beurs de ultieme wooninspiratie. Bedrijven en woondesigners die meer dan bekend zijn met luxe, vakmanschap en absolute topproducten betoveren met hun prachtige creaties de bezoekers van de Ahoy Rotterdam van 13 tot en met 16 december 2013.

Elke designer wordt gekenmerkt door zijn eigen stijl, zijn eigen kleur- en materiaalgebruik en styling. Wat elke deelnemer aan de Excellent Wonen & Leven Beurs echter verbindt is de luxe, de kwaliteit en de klasse van de eindpresentatie. Dit resulteert in prachtige wooncreaties.

Prachtige en inspirerende designwoningen
Een landelijke woonsensatie vindt plaats op de Excellent Wonen & Leven Beurs. Top woondesigners en -bedrijven als Marco van Ham, Bart van Wijk, Remy Meijers, B-Too, The Art of Living Well en Francois Hannes zorgen ieder, samen met hun eigen team van specialisten uit de woon- en tuinwereld, op hun eigen kenmerkende wijze voor prachtige en inspirerende designwoningen. Zo staat belevingsarchitectuur centraal in de imposante woning en tuin (van maar liefst 600 m²) van The Art of Living Well. Ontwerpbureau B-Too tekent voor het ontwerp van het Delta Lloyd Xclusief Home en interieurarchitecten Remy Meijers, Bart van Wijk en Marco van Ham zijn met hun eigen opvallende ontwerpstijl verantwoordelijk voor drie designwoningen, waar u eindeloos inspiratie kunt opdoen. Francois Hannes gooit hoge ogen met een 90 m² groot veld vol orchideeën en interieurobjecten. Ook onthult Hannes tijdens de exclusieve openingsavond zijn Masterpiece, geïnspireerd op de orchidee.

Inspirerende genietruimtes
Daarnaast zijn interieurarchitecten Eric Kant en Marcel Wolterinck met hun vakbekwame teams aanwezig om de bezoekers ieder vanuit hun eigen, fraai ingerichte en stijlvol vormgegeven genietruimte te woord te staan en zullen zij ongetwijfeld zorgen voor veel wooninspiratie. Heeft u een woonprobleem, wilt u uw tuin anders vorm gaan geven, of gaat u voor een nieuw interieur? Zij bieden u graag de helpende hand. Zowel met woord als met een verhelderende tekening.

Voor aanvullende informatie:
Excellent Wonen & Leven Beurs, www.excellentbeurs.nl
Marco van Ham, www.newclassicluxury.com
Bart van Wijk, www.bartvanwijk.com
Remy Meijers, www.remymeijers.nl
B-Too, www.b-too.nl
The Art of Living Well, www.theartoflivingwell.nl
Francois Hannes, www.francoishannes.nl
Eric Kant, www.centricdesigngroup.com
Marcel Wolterinck, www.wolterinck.com

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.