Ruime showroom

In onze grote, ruim opgezette showroom van 300 m² komen uw persoonlijke wensen en onze kennis en vakmanschap samen. Tijdens een gesprek kijken we samen welke vloer het best past bij uw ideeën en aan de hand van de voorbeelden in de showroom lichten we u graag de verschillende mogelijkheden toe. Natuurlijk kunnen we ook naar u thuis komen om de situatie ter plaatse te bekijken. Alles voor een goed advies.

Voorbeeldvloeren

In onze sfeervolle showroom wordt u niet overspoeld met monsterborden. U vindt er mooie vloeren die gemiddeld 12 tot 15 m² groot zijn. Vloeren van verscheidene houtsoorten, op tal van manieren afgewerkt. En wat wij heel belangrijk vinden: u krijgt bij ons de rust en de ruimte om op uw gemak een goede indruk op te kunnen doen. Zo kunt u een bewuste keuze maken voor uw nieuwe vloer, die gegarandeerd lang meegaat!

Persoonlijk maatwerk

Bent u op zoek naar advies, een unieke houten vloer of heeft u aparte wensen? Bij ons is praktisch alles bespreekbaar en wij spannen ons graag in om u te helpen aan een mooie houten vloer van hoge kwaliteit.

Laat u inspireren op onze website of breng een bezoek aan onze showroom.