Uw houten vloer mooi houden

U wilt uw mooie houten vloer natuurlijk mooi houden. Daarvoor moet u weten wat u wel en juist niet moet doen. Iedere houtsoort vraagt immers om een andere behandeling en bewerking. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw vloer.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Omdat we regelmatig vragen krijgen naar onderhoudsvrije vloeren, willen we u meteen duidelijk maken dat 100% onderhoudsvrije vloeren niet bestaan. Onderhoudsvriendelijk is een term die beter past bij onze vloeren. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het maken en afwerken van uw houten vloer. Met een minimale inspanning kunt u de vloer in een perfecte conditie houden.

Wij voorzien u graag van het juiste materiaal en de informatie om uw vloer te onderhouden.

Opknappen, renoveren of afwerken

Misschien wilt u uw vloer opknappen of bepaalde delen vervangen. Misschien denkt u aan het schuren, verven of afwerken van uw vloer. Alles is mogelijk bij Meubiflex. Zelfs een verzekering op uw vloer bieden wij gratis aan. Zo koopt én behoudt u een mooie vloer!

Behandeling

Natuurlijke oliën & unieke kleuren

Heel bewust kiezen wij bij Meubiflex voor natuuroliën en 100% oplosmiddelvrije producten. Dat is goed voor het milieu, voor uw houten vloer en voor uw en onze gezondheid. Puur natuur: dat is voor ons belangrijk.

In samenwerking met enkele leveranciers hebben we een aparte lijn kleuroliën samengesteld. Daarmee kunnen we met recht zeggen dat de sfeer, de emotie en die onvergankelijke kleuren zoals wij die presenteren, uniek zijn.

Het behandelen van uw vloer

Hieronder staan links naar documenten met informatie over het onderhouden van uw vloer. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uitleg voor het onderhoud van vloeren bewerkt met olie
Uitleg voor het onderhoud van vloeren bewerkt met lak

Vloerverzekering

Verzekerd van een mooie vloer

Wij realiseren vloeren die voor lange tijd mooi blijven en we geven dan ook garantie op onze kwaliteitsproducten. Maar dat is nog niet alles. Bij Meubiflex leggen we de lat voor de geleverde producten en diensten zo hoog, dat we er een gratis verzekering aan koppelen. Zonder premie of eigen risico en mét de zekerheid en garantie van een mooie vloer. Mocht er onverhoopt schade aan uw vloer ontstaan door een fout in ons product of advies, dan wordt deze vergoed. Niet overal vanzelfsprekend. Wel bij Meubiflex.

Garantiecertificaat

Na aankoop en vóór het leggen van uw vloer, vullen we samen met u een formulier in voor de aanvraag van uw vloerverzekering. Deze verzekering realiseren wij van Meubiflex samen met Unipro in de vorm van het Unipro Garant Systeem. De aanvraag resulteert in een schriftelijk advies en een garantiecertificaat voor u.

Zo koopt én behoudt u een mooie vloer!