Typen houten vloeren

Onze collectie houten vloeren

Om u een indruk te geven van de vele opties en bijbehorende prijzen, hebben we onze houten vloeren ingedeeld in drie collecties.
Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief leggen en BTW.

Voor elk budget

Voor elk budget en elke stijl creëert Meubiflex een passende houten vloer.

Hoge kwaliteit

Elk type houten vloer kent dezelfde hoge kwaliteit, daar doen we geen consessies in.

Op maat

Het uiterlijk van uw vloer wordt bepaald door de dikte en breedte van de planken, de hoeveelheid en soorten bewerkingen en het legpatroon.

Wilt u een offerte aanvragen?

Collectie 3: Home flooring

Een kwalitatief goede houten vloer die ook nog eens betaalbaar is. Dát vindt u in deze collectie. Een standaard duoplank met toplaag, afgewerkt met olie of lak, is al te realiseren vanaf 65 euro per m². Dus bent u op zoek naar een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Bij Meubiflex denken we met u mee!

Collectie 2: Premium flooring

U wilt een stapje verder gaan dan gewoon een mooie en goede vloer. Kies dan voor een dikke toplaag die nóg slijtvaster is. Wilt u ook een andere kleur op uw houten vloer of een speciale lak of olie die uw vloer helemaal af maakt? Vanaf 85 euro per m² heeft u een houten vloer die meerdere behandelingen ondergaan heeft. Persoonlijk maatwerk!

Collectie 1: Superior flooring

In deze collectie hebben we het over speciaal maatwerk. Uw vloer wordt bijvoorbeeld geloogd, geborsteld, voorzien van olie en daarna van een shimmering top coat. Meerdere bewerkingen of een apart patroon, zoals een visgraat- of blokmotief, maken uw vloer echt uniek. Vanaf 120 euro per m² halen we alles uit de kast op het gebied van innovatie en techniek!