Houten vloeren

Houten vloeren op maat gemaakt

Gaat u voor een exclusieve houten vloer, dan kunt u kiezen uit ontelbaar veel soorten en maten. Ten eerste kunt u kiezen uit veel houtsoorten, afwerkingen en kleuren. Ook het legpatroon en de breedte van de vloerdelen of planken zijn van belang en geven uw vloer een eigen karakter.

Of u nu houdt van een robuuste en stoere uitstraling of juist van een chique en luxe houten vloer: Meubiflex Parket creëert voor ieder wat wils.

HOUTEN VLOEREN IN MEER DAN 500 KLEUREN

Wij bewerken en spuiten het hout zelf in onze werkplaats.

Houtsoorten, afwerkingen en patronen

Past een eiken vloer met planken van 30 cm breed het best bij u? Of gaat u toch voor warm noten of wengé in een apart patroon? De keuze is enorm en er is altijd wel een houtsoort en afwerking die bij u past. Kiest u voor wel of geen vellingkant, voor een visgraatpatroon of een blokmotief, voor een afwerking met olie of lak? Bij Meubiflex realiseren we uw droomvloer. Precies zoals u wilt.

Maakt u dus een gedegen afweging tussen de vele mogelijkheden, dan kunt u jarenlang genieten van een unieke vloer die helemaal is afgestemd op uw wensen.

Speciale kleuren en lakken

Ook qua kleur kunt u alle kanten op. Naast onze standaardkleuren kunnen we in onze professionele spuitcabine elke kleur creëren, zodat u echt iets speciaals en unieks heeft. Eerder maakten wij al vloeren in koperkleur en parelmoerwit en zelfs vloeren bewerkt met zilver. Helemaal bijzonder zijn onze anti-graffiti-lakken en de door ons ontworpen shimmering top coat, die maakt dat uw vloer er vanuit elke hoek en met elke lichtval weer anders uitziet.

Bij Meubiflex Parket gaan we net dat stapje verder. Voor u.