We creëren

Bij Meubiflex werken we met ervaren vakmensen aan high-end flooring, oftewel het creëren van vloeren van hoge kwaliteit. Al bijna 2 decennia zijn wij gespecialiseerd in parket en allerlei soorten houten vloeren. Geen enkele vloer die wij maken, is hetzelfde. Elke vloer is op maat gemaakt. Uniek, persoonlijk en apart.

We innoveren

Juist deze diversiteit maakt dat wij zo veel plezier in ons werk hebben. We maken graag nieuwe dingen, experimenteren regelmatig en we gaan mee met de meest moderne technieken. Continu worden er nieuwe producten ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld onze unieke shimmering top coat en anti-graffiti-lakken. Innovatie is – naast het leveren van maatwerk – onze kracht en we zijn daarin echt onderscheidend in de branche.

Heeft u interesse in een houten vloer?

Bereikbare luxe

Wij verzorgen unieke en bijzondere vloeren en dat doen we omdat we luisteren naar de wensen van onze klant en onze procedures en producten steeds vernieuwen. Omdat er bij ons zo veel mogelijk is, komen onze klanten overal vandaan. En dat is juist wat we willen: dat onze vloeren bereikbaar zijn voor iedereen. Of u nu een groot of minder groot budget heeft. Wij leveren bereikbare luxe. Ook voor u.

Samenwerking

Veel architecten hebben hun weg al gevonden naar Meubiflex Parket. Wij werken intensief samen met diverse interieurarchitecten en leveranciers, zoals: